Οι νικήτριες της κλήρωσης η “Ερμού όπως παλιά”

259

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία την γιορτή «Η Ερμού όπως παλιά» συνδέοντας το παλιό με το καινούριο και αναβιώνοντας το έθιμο της οδού Ερμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Με υποστηρικτές και χορηγούς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τηνΑντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας, τη Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Λάρισας,την Ο.Ε.Β.Ε(Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Θεσσαλίας),την ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ και πλήθος άλλων, για άλλη μια χρονιά, πάνω από 3.000 επισκέπτες απόλαυσαν πολύ μουσική, χορό, διασκέδαση, κεράσματα, μπαλόνια, χαρτοπόλεμο, καζαμίες, κουλουράκια, ζεστό κρασί και διαγωνισμούς, ενώ ο Scanner FM 102,2 μετέδιδε ζωντανά καθ όλη τη διάρκεια της γιορτής. Η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η μπάντα του κ. Καραποστόλου, η σχολή χορούIndependence καθώς και ο γυμναστικός σύλλογος ΝΙΚΗκράτησαν αμείωτο τον παλμό και ενθουσίασαν τον κόσμο.
Οι δύο μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού, η κα Βασιλειάδη Μαρία και η κα Σάτρα Σόνια, παρέλαβαν σήμερα από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας τα δώρα τους, παρουσία των χορηγών και του ΔΣ. Η κα Βασιλειάδη Μαρία κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μέτσοβο, χορηγία του EfilialTravel ενώ η κα Σάτρα Σόνια κέρδισε ένα ποδήλατο χορηγία του καταστήματος Ποδηλατάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here