ΟΑΕΔ: Ολόκληρη η προκήρυξη για 2.082 θέσεις εργασίας – Πίνακες με τις θέσεις για τη Λάρισα

615

Δημοσιεύθηκε χθες (30/10) ολόκληρη η προκήρυξη για 2.082 θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ, επιβεβαιώντας πλήρως πρόσφατο αποκλειστικό δημοσίευμα του workenter.

Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς, αφορά θέσεις πλήρους απασχόλησης σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και δομές υποδοχής/φιλοξενίας.

Στην περίπτωση που η συμμετοχή στο πρόγραμμα λαμβάνει χώρα σε όλες τις εργάσιμες ημέρες του μήνα, κάθε ωφελούμενος ασφαλίζεται και λαμβάνει αμοιβή για 25 ημέρες και συγκεκριμένα 495,25 ευρώ και 619 ευρώ για βραδινή απασχόληση όσοι είναι άνω των 25 ετών και 431,75 ευρώ και 539,75 ευρώ για βραδινή απασχόληση όσοι είναι κάτω των 25 ετών.

Οι νέοι υπάλληλοι θα εργαστούν:

  • Σε υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής
  • Σε περιφερειακές υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης

Ο ΟΑΕΔ, καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής από αύριο Τετάρτη, 31/10/2018 και ώρα 14:00 έως και 12/11/2018 και ώρα 12 το μεσημέρι στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού.

Σημειώστε:

  1. Οι υποψήφιοι θα εργαστούν για συνολικό χρονικό διάστημα 8 μηνών
  2. Το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων δύναται να παραταθεί έως 1 μήνα και 15 ημέρες, πέραν της προβλεπόμενης από την πρόσκληση συνολικής διάρκειας έκαστου προγράμματος
  3. Οι άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν 1 ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν 1 μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και από 1 μέχρι 3 Υπηρεσίες Τοποθέτησης ή/και Επιβλέποντες Φορείς, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό)
  4. Προκειμένου να μετακινηθούν οι ωφελούμενοι από την περιοχή της μόνιμης κατοικίας τους σε περιοχές, όπου λειτουργούν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών και της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής παρέχεται ως κίνητρο μηναίο επίδομα μετεγκατάστασης 200 ευρώ, επιπλέον των προβλεπόμενων αμοιβών

Πιο συγκεκριμένα για το νομό Λάρισας ισχύουν οι παρακάτω θέσεις

Διαβάστε επίσης:

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε αναλυτικά κριτήρια, δικαιολογητικά.

Δείτε το έγγραφο

Πηγή: workenter.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here