Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς Γιάννης Αγγελάκας στη Μαρμαρίνη και τη Δήμητρα

630

Μετά το Καστρί και την Ανατολή, επόμενος σταθμός του υποψήφιου Δημάρχου Αγιάς, Γιάννη Αγγελάκα, στη Δημοτική Ενότητα Λακέρειας ήταν η Μαρμαρίνη και η Δήμητρα, χωριά τα οποία επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου, με συνοδεία πλήθους υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, «Αγιά 2019-Νέα Εποχή».
Η ομιλία του, που -εκτός από τους βασικούς στόχους του προγράμματός του- περιλάμβανε και ζητήματα τα οποία αφορούν στο καθένα από τα χωριάχωριστά, εξελίχθηκε σε έναν γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους, που τον τίμησαν με την πολυπληθή παρουσία τους. Ειδικότερα, στη Μαρμαρίνη οι κάτοικοι μεταξύ άλλων ενημέρωσαν τον Γιάννη Αγγελάκα για την ανάγκη δημιουργίας ενός ταμιευτήρα για συλλογή-αποθήκευση νερού από το ρέμα του χειμάρρου αλλά και για την απουσία από το χωριό ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου για την εναπόθεση φερτών υλικών. Αργότερα, στη Δήμητρα ένα από τα θέματα που τέθηκαν ήταν η ολοκλήρωση του δρόμου στα ανατολικά του χωριού, που οδηγεί στο γήπεδο και είχε ξεκινήσει επί δημαρχίας Πατσιά αλλά δεν ολοκληρώθηκε έως τώρα, ενώ και στα δύο χωριά οι κάτοικοι, με έκδηλο παράπονο, αναφέρθηκανστην ανάγκη ολοκλήρωσης του δρόμου που τα συνδέει και είναι μήκους μόνο μερικών χιλιομέτρων.
Από τη μεριά του, ο Γιάννης Αγγελάκας δεσμεύτηκε ότι με επικεφαλής τον ίδιο στη διοίκηση του Δήμου τα προβλήματα των πολιτών θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι δημότες -μέσω της στενής συνεργασίας, που ο ίδιος θα έχει με τα τοπικά συμβούλια- θα είναι συνδιαμορφωτές των αποφάσεων που θα λαμβάνονται.
Στη Δήμητρα μεταξύ των κατοίκων που παραβρέθηκαν στην ομιλία και την παρουσίαση των μελών του συνδυασμού «Αγιά 2019-Νέα Εποχή» ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Λακέρειας, Κυριάκος Πατσάς, από τον οποίο ο Γιάννης Αγγελάκας ζήτησε να συμβάλει με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει στην τοπική αυτοδιοίκηση στην προσπάθεια που γίνεται για έναν καλύτερο Δήμο Αγιάς.
Στα πλαίσια της περιοδείας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγιά 2019-Νέα Εποχή» θα παρευρεθεί σήμερα το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Μοδέστου στην Πρινιά ενώ παραμένοντας στη Δημοτική Ενότητα Αγιάς θα επισκεφτεί στη συνέχεια τα χωριά Γερακάρι και Αετόλοφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here