Ο Βασίλης Πράπας στον Συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » με τον Κ. Κολλάτο

374

Ο γνωστός επιχειρηματίας απο το Συκούριο Βασίλης Πράπας, εντάχθηκε σήμερα στον Συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος:

Με γνώσεις και κυρίως με εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και την διοίκηση, αποτελεί προστιθέμενη αξία στην αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού μας .
Ο Βασίλης Πράπας είναι ένα άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώσεις και δημιουργικότητα, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον Βασίλη Πράπα στον συνδυασμό μας , ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.
Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους Δημοτικούς Συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας».

Σε δήλωση του ο κ.Πράπας :

Αγωνιώντας για τον ΤΟΠΟ μου και τον ΔΗΜΟ μας.

Κάνω κατάθεση υποψηφιότητας τελευταίας στιγμής , που όμως εγκυμονεί χρόνια τώρα , μιας και γεννήθηκα και κατοικοεδρεύω συνειδητά στο Συκούριο , έχοντας επενδύσει οικογένεια και εργασία σ ‘αυτόν τον τόπο.

Υποψηφιότητα , γιατί ως ενεργός πολίτης εδώ και 50 χρόνια , πρόσφερα και προσφέρω ανιδιοτελώς μέσα από διάφορα μετερίζια , ως πρόσκοπος , ιδρυτικό μέλοςκαι πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου, πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, μέλος συμβούλιου της Κοινότητας Συκουρίου , μέλος στο Επιμελητήριο Λάρισας , γραμματέας στην ΣΦΑΝΚ Κίσσαβος , πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων , Αρωγός εκδηλώσεων και Χορηγός επανειλημενα , Οραματιστής της ΙΔΕΑΣ για το κτήριο του Μ.Ε.Σ. αρχικα και νυν ως ανακατασκευη , του Λαογραφικού μουσείου , της ιδρυσης Μουσικής σχολής, Ερασιτέχνης φωτογράφος με αρχείο , Μουσικός , λάτρης των σπορ και της φυσης , και φυσικά επιχειρηματίας . Ως απόφοιτος Στελεχών Επιχειρήσεων , αναδεικνύω καθημερινά την επιχείρηση μου με Εδρα αυτό το τοπο, παρά τις δυσκολίες .

Ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Κολλάτου νιώθω Συνοδοιπόρος με όλους τους υποψήφιους του δήμου μας , από Οποιονδήποτε συνδυασμό , και όχι αντίπαλος , μιας και ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ μας είναι ο ίδιος , δηλαδή ο Τόπος μας , απλά ταξιδεύουμε με διαφορετικά λεωφορεία μέχρι εκεί. Για να φτάσεις όμως πρέπει κάπου να ανέβεις ως επιβάτης.

Δεν κρίνω κανέναν υποψήφιο ,για την επιλογη του, απλά Εύχομαι όσοι βρεθούμε η βρεθούν στο τέλος να έχουν κοινή πορεία ανάδειξης του δήμου μας , διότι για να ”κάνεις χωριό” , θέλει Αγάπη , Συμμετοχη , Δουλεια , όχι Αντιπαλότητες και έρχεται το αποτέλεσμα .

Ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία , δηλώνω ότι Ζητώ τον Σταυρό σας και έχω την Δύναμη , Εμπειρία , Γνώση και Θέληση για να τον σηκώσω.

Βασίλης Νικου Πράπας

Συκουριώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here