Ο Θ. Νασιακόπουλος μίλησε σε συγκεντρώσεις στο Ψυχικό, τον Κραννώννα και στους Αγίους Αναργύρους

408

Ο Θ. Νασιακόπουλος μίλησε σε συγκεντρώσεις στο Ψυχικό, τον Κραννώννα και στους Αγίους Αναργύρους τονίζοντας: «Εξασφαλίσαμε άφθονο και ποιοτικό νερό για όλους – Οι εικόνες με τις υδροφόρες ήταν ντροπιαστικές, δεν γινόταν ανεκτές από τη δική μας δημοτική αρχή»

«Οι εικόνες με τις υδροφόρες ήταν ντροπιαστικές, δεν γινόταν ανεκτές από τη δική μας δημοτική αρχή». Αυτό τόνισε καταχειροκροτούμενος ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε συγκεντρώσεις στο Ψυχικό, τον Κραννώνα και στους Αγίους Αναργύρους.
Εξασφαλίσαμε – είπε με έμφαση – επαρκές και ποιοτικό νερό για όλους καθώς εμείς δεν εκλεγήκαμε για να συμβιβαστούμε με τη μιζέρια και την αδράνεια. Ψηφιστήκαμε για να κάνουμε δημιουργικές ανατροπές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα κάθε δημότη.
Στη συνέχεια ο Θανάσης Νασιακόπουλοςέδωσε έμφαση στην αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι επενδύθηκε ποσό άνω των 900 χιλιάδων ευρώ καθώς, όπως εξήγησε, «το δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας ήταν εγκαταλελειμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη νέα θητεία, με το νέο εξοπλισμό του δήμου μας και αξιοποιώντας πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα, προγραμματίζουμε ακόμη περισσότερες και συχνότερες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία».
Αναβαθμίσαμε τον εξοπλισμό των σχολείων
«Η υλοποίηση της δέσμευσή μας για περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στις νέες και τους νέους ξεκινά από την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και της κτιριακής υποδομής των σχολείων», τόνισε ο δήμαρχος Κιλελέρ αναφέροντας με έμφαση ότι «εξοφλήθηκε στο σύνολό του (άνω των 200 χιλιάδων ευρώ) το χρέος των σχολικών επιτροπών».
«Πλέον, απαλλαγμένοι από τα χρέη του παρελθόντος, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για τα σχολεία μας με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενεργειακή αναβάθμισή τους και βεβαίως κατασκευή νέων μονάδων όπου είναι αναγκαίο», υπογράμμισε ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος.


Εμπλουτισμός του υπόγειου υδροφορέα
«Ο Δήμος Κιλελέρ υπογράφει με την «Εγνατία Οδό» σύμφωνο συνεργασίας ώστε η εταιρεία του Δημοσίου με τη μεγάλη εμπειρία σε έργα και μελέτες να αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα με την κατασκευή λιμνοδεξαμενής στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εκατέρωθεν της οδού Λάρισας – Βόλου μέσω του πλεονάζοντος νερού απ’ αυτό που διοχετεύεται από τον Πηνειό προς την Κάρλα. Πρόκειται για έργα μείζονος σημασίας για τους αγρότες καθώς ο εμπλουτισμός του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο νερό για τα χωράφια τους, με αισθητά φθηνότερο κόστος άντλησης. Πρόκειται δηλαδή για έργο που αφορά απ’ ευθείας στην ενίσχυση του εισοδήματος του παραγωγού μέσω της μείωσης του κόστους της άρδευσης, βασικού συντελεστή του κόστους παραγωγής» τόνισε με έμφαση ο επικεφαλής του Νέου Κιλελέρ.
Κάθε ψήφος στο Νέο Κιλελέρ έχει αξία
Στις ομιλίες του ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος προέτρεψε τους υποψηφίους του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» να απευθυνθούν και να συζητήσουν διεξοδικά με κάθε δημότη, ανεξάρτητα ποιες είναι οι επιλογές του στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών ή το τι ψήφισε στις δημοτικές εκλογές του 2014.
«Είμαστε η δημοτική αρχή που λειτούργησε με ανοιχτές πόρτες και πλήρη διαφάνεια, που συνεργάστηκε με όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς να κάνει διαχωρισμούς με βάση τις επιλογές καθενός στην κάλπη», υπογράμμισε και συνέχισε:
«Είμαστε η παράταξη που ενώνει δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Είμαστε η παράταξη του ορθού λόγου, που συνδυάζει το όραμα με το ρεαλισμό.
Είμαστε η παράταξη που υπερβαίνει τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και τα «τείχη» της πόλωσης, που μάταια προσπαθούν να στήσουν όσοι διαπιστώνουν ότι η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη καθώς διαπιστώνει το λαϊκισμό τους, τη «γύμνια» του πολιτικού τους λόγου και την ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων.
Ως τις εκλογές έχουμε δημοκρατικό καθήκον να απευθυνθούμε και να μιλήσουμε με κάθε πολίτη, να του αναλύσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και μαζί του να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες για τη νέα θητεία μας.
Έχουμε δημοκρατικό καθήκον να εξηγήσουμε σε κάθε δημότη ότι κάθε ψήφος στην παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» έχει αξία. Κάθε ψήφος στο «Νέο Κιλελέρ» είναι για μας εντολή αλλά ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε πράξη ένα νέο Δήμο Κιλελέρ, Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, «έξυπνο», που ενισχύει ουσιαστικά την ανάπτυξη με αιχμή τον αγροδιατροφικό τομέα και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here