Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο κατάστημα της ZeniΘ στη Λάρισα λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία

687

Ο κορυφαίος Έλληνας performerανακοίνωσε τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού της ZeniΘ που θα απολαύσουν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα

ΟΣάκης Ρουβάς πραγματοποίησε μια στάση γεμάτη ενέργεια στο κατάστημα της ZeniΘ στη Λάρισα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία του!

Ο κορυφαίος Έλληνας performerβρέθηκε στο κατάστημα και ανακοίνωσε τους 5 τυχερούς νικητές που θα απολαύσουν 8 μήνες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα από τη ZeniΘ.Το κοινό της Λάρισας που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον μεγάλο σταρ και να φωτογραγηθεί μαζί του, λίγες ώρες πριν εκτοξεύσει τη διάθεση της πόλης στην αποψινή συναυλία του στο στάδιο Αλκαζάρ, παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο!

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την κορυφαία ενέργεια του Σάκη Ρουβά στο μοναδικό liveperformanceμπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια γενικής εισόδουστο χώρο της συναυλίας.

Σχετικά με την ΖeniΘ
Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.
Στo site τηςZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 8 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες socialmedia(Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here