Ο ψηλότερος Ελληνας, με καταγωγή από τη Λάρισα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

876

Κοιτάζει τον κόσμο από τα 2,24 και κρατά τον τίτλο του ψηλότερου Ελληνα στον κόσμο. Ο 28χρονος Γιάννης Παπαδημητρίου ζει και εργάζεται στη Γερμανία, αλλά η πατρίδα βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό του. Η Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπά τον έχει κερδίσει και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη και ευελπιστεί πως θα καταφέρει να πάρει από τους πολίτες να «πράσινο φως» κι να βρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

papadimitriou

Με καταγωγή από τη Λάρισα, έχοντας ως στήριγμα τη μητέρα του, Βάγια, είναι ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων στο Μόναχο. Η ζωή είναι διαφορετική απ’ότι στην Ελλάδα, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος στο Life-Events.gr η εμπειρία και οι παραστάσεις από τη Γερμανία θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν στην εδώ παρουσία του, προτείνοντας λύσεις σε προβλήματα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:   Νέο ωράριο στο δημοτικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
papadimitriou

Μαζί με έναν ακόμη Ελληνα της ομογένειας, τον Γιώργο Χαρισόπουλο από τον Βιζμπάντεν, φιλοδοξούν να δώσουν έναν άλλο αέρα στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίον μιλούν με τα πιο θερμά λόγια.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη των Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χαρισόπουλου με την Κ. Σεφερίδου.

papadimitriou

Πηγή: Life-Events.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here