Ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στην έκθεση «Κερνάμε Λάρισα»: Στηρίζοντας τα προϊόντα made in Larissa, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία

84

«Η έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» είναι σημαντική, γιατί προσφέρει τη δυνατότητα σε παραγωγούς και συλλογικά σχήματα του νομού, να προβάλλουν τα ποιοτικά αυθεντικά προϊόντα made in Larissa, που παράγονται με κόπο και μεράκι» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στα εγκαίνια της έκθεσης «Κερνάμε Λάρισα», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων. Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στην οποία συμμετέχουν 35 παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, μέχρι και την Κυριακή.
«Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης παραγωγών και καταναλωτών και ευκαιρία στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν να γνωριστούν και να επανασυστηθούν στο ευρύ κοινό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα, με έργα, προγράμματα και δράσεις προώθησης, προβολής και εξωστρέφειας, τον σημαντικό κλάδο της αγροδιατροφής. Στηρίζοντας την τοπική αγορά και τα προϊόντα made in Larissa, στηρίζουμε την τοπική οικονομία» τόνισε ο Κώστας Αγοραστός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here