Ο Λάκης Λαζόπουλος στην Αννίτα για τη Λάρισα, την Τασούλα το θέατρο και τον Φιλιππίδη

226

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, τον Λάκη Λαζόπουλο και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ» σε μία συνέντευξη εφ’ολης της ύλης, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, στο OPEN.  Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει μία αναδρομή και θυμάται τα παιδικά του χρόνια, το δημοτικό σχολείο που πήγαινε, αλλά και τη ζωή του με τους γονείς του στην Λάρισα. Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική σχολή της Κομοτηνής, εκεί όπου γνώρισε τη σύζυγο και παντοτινή γυναίκα του. Την ΤασούλαΜιλάει για τη γυναίκα της ζωής του με τα πιο τρυφερά λόγια και ξετυλίγει συγκινητικές εικόνες και συναισθήματα που έζησε μαζί της, ενώ αναφέρεται με περίσσιο θάρρος και στις τελευταίες της στιγμές.

Μοιράζεται με την Αννίτα τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν, όταν έμαθε ότι η σύζυγος και συνοδοιπόρος του έγραφε κρυφά γράμματα για τέσσερις δεκαετίες και τα έκρυβε στο συρτάρι της. Ο Λάκης Λαζόπουλος δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για αυτά που τον ταλαιπωρούν εσωτερικά. Εξιστορεί την επίσκεψή του σε γνωστό ιατρό και την προσπάθεια του να βρει λύση, ενώ αποκαλύπτει και πώς τον βοηθούν οι θεατρικές παραστάσεις για να αντιμετωπίσει όλες τις φοβίες του.

Λάκης Λαζόπουλος: «Με την Τασούλα δεν χωρίσαμε ποτέ»

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα. Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ».

 

Η τελευταία παράσταση που έκανα ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είσαι δίπλα στους ανθρώπους οι οποίοι υπέστησαν όλα αυτά τα πράγματα και περιμένεις να γίνει αυτό που έχει να γίνει. Και το κυριότερο είναι ότι είναι ωραίο που η νέα γενιά, όπως και να έχουν τα πράγματα, ξεκαθαρίζει αυτό που δεν της αρέσει για να φτιάξει κάτι καινούργιο». Η συνέχεια; Στην ταράτσα της Αννίτας «ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά». Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here