Ο Κρητικός και οι ιστορίες του τρελαίνουν τους Λαρισαίους! (pics)

682

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μάλλον αυτό έχει συμβεί με τους Λαρισαίους και τον Κρητικό τους τελευταίους μήνες στη Λάρισα.

Ο Κρητικός με το «ρακάδικό» του στο κέντρο της Λάρισας φροντίζει να ικανοποιεί το στομάχι των Λαρισαίων και εκείνοι του το ανταποδίδουν με την αγάπη που του δείχνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος έχει επισκεφθεί το μαγαζί του Πασχάλη Κατσικά, έχει πάθει «εμμονή» και τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα θα ξαναπάει.

Φυσικά ο πρώτος λόγος είναι οι υπέροχες κριτικές λιχουδιές με αυθεντικά προϊόντα από την μάνα γη της Κρήτης, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη…

Οι ιστορίες του Κρητικού που πολλές φορές συνοδεύουν την παρέα, δεν χορταίνεις να τον ακούς και δεν χορταίνεις και τα εδέσματά του… Γιατί όλοι στο “Ρακάδικο ο Κρητικός στη Λάρισα, γίνονται μια παρέα. Τρώνε, πίνουν και στο τέλος ανάβει και το αυθεντικό κρητικό γλέντι…

Πώς να μην τρελαθούν οι Λαρισαίοι λοιπόν και πώς να μην έχουν κάνει το μαγαζί του Κρητικού πρώτο στέκι στην πόλη;

Σαν καλοφαγάδες στον κάμπο ξέρουμε να αναγνωρίζουμε την καλή γεύση, το καλό κρασί και μάλιστα από την λεβεντογέννα, και φυσικά την καλή ρακή.

Και τώρα το καλοκαιράκι, ο χώρος φυσικά κλιματίζεται, ενώ για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές τα τραπεζάκια έξω με φόντο το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και την υπέροχη αύρα της περιοχής, σας περιμένουν για μαγικές κρητικές βραδιές στο κέντρο της Λάρισας!

Ταβέρνα-ρακάδικο “Ο Κρητικός”

Ηφαίστου 5-7 (απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο), ΛΑΡΙΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here