Ο Κεραυνός Λάρισας βράβευσε τον Θανάση Παιδή: Είμαστε πάντα κοντά στον Αθλητισμό

108

Στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κεραυνός Λάρισας και συγκέντρωσε πλήθος συμπολιτών, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Κατά τη διάρκειά της τα μέλη της Διοίκησης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε θερμή ατμόσφαιρα, καθώς το παρών έδωσαν αθλητές, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Σε αναγνώριση της προσφοράς του στην πορεία του Κεραυνού Λάρισας βραβεύτηκε ο Θανάσης Παιδής. Θα πρέπει να καταγραφεί πως η παρουσία του στο πλευρό του συλλόγου είναι πολυετής, ενώ η έμπρακτη στήριξή του δεδομένη.
Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τη Διοίκηση του Κεραυνού Λάρισας, όπως επίσης με τους παρευρισκόμενος φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού ευρύτερα.
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Κεραυνός είναι μία από τις ιστορικές ομάδες της Λάρισας, με λαμπρή πορεία στο αθλητικό στερέωμα, ενώ έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές που έγραψαν τις δικές τους σελίδες δόξας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Παράλληλα, μέσα από τα τμήματα βγαίνουν νέα ταλέντα, τα οποία επιτυγχάνουν σημαντικές διακρίσεις, όπως έγινε κατά τη χρονική περίοδο 2021 – 2022 όταν οι Παίδες και οι Έφηβοι αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Θεσσαλίας.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά λάβαμε μέρος στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κεραυνός Λάρισας και είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε με τη μεγάλη “οικογένεια” του συλλόγου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Κεραυνού για την εξαιρετική δουλειά, η οποία επιτελείται με μεράκι και μεθοδικότητα, αναδεικνύοντας το ταλέντο των παιδιών.
Άλλωστε οι σπουδαίοι αθλητές που ξεκίνησαν από τον Κεραυνό προς την λαμπρή πορείας τους, όπως και οι συνεχείς διακρίσεις που λαμβάνει ο σύλλογος μέσα σε όλα τα χρόνια της παρουσίας του, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα όσων έχουν επιτευχθεί.
Βέβαια, πιστεύουμε πως οι διακρίσεις είναι σημαντικές, όμως ακόμη σημαντικότερο και χρησιμότερο είναι το γεγονός πως μέσα από τον Αθλητισμό τα παιδιά διαπλάθουν τον χαρακτήρα τους με υγιή τρόπο έχοντας ένα εξαιρετικό πρότυπο ζωής
Σ’ αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο “μπράβο” στους γονείς που ωθούν τα παιδιά στην Αθλητισμό και στηρίζουν με όλους τους τρόπους τη συγκεκριμένη επιλογή.
Εμείς από την πλευρά μας θα υποστηρίζουμε τον Κεραυνό Λάρισας με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να συνεχίσει τη σημαντική πορεία του, ενώ θα είμαστε πάντα κοντά σε αθλητές και παράγοντες φορέων του Αθλητισμού, καθώς προσφέρουν μεγάλο κοινωνικό έργο» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here