Ο ιερέας που “αγνοείται”, το σκάνδαλο στον Τύρναβο και τα μαθήματα Ισπανικών…

2177

Σκάνδαλο που παίρνει μέρα με την μέρα μεγαλύτερες διαστάσεις έχει ξεσπάσει στη Λάρισα μετά τις αποκαλύψεις για έρευνα σε εκκλησία και συγκεκριμένα στην Παναγία Φανερωμένη Τυρνάβου.

Ιερέας που δεν έχει δώσει σημάδια… ζωής το τελευταίο διάστημα, εικόνες που λείπουν από την εκκλησία και 140.000 περίπου ευρώ που έχουν κάνει “φτερά”.

Ήδη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με σκοπό τη διερεύνηση ύπαρξης τυχόν ποινικών ευθυνών, ενώ η μία εκ των εικόνων μεγάλης αξίας που έλλειπε παραδόθηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου από συγγενικό μέλος του φερόμενου ως πρωταγωνιστή ιερέα.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο από την αρχή να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilarissa.gr ο ιερέας που “η τύχη του αγνοείται”, έκανε το τελευταίο διάστημα μαθήματα ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα Ισπανικών σε φροντιστήριο στη Λάρισα.

Στον Τύρναβο δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εκτός από αυτό τις τελευταίες ημέρες, με τους κατοίκους να δηλώνουν άλλοι ότι “έπεσαν” από τα σύννεφα και άλλοι ότι ήταν κάτι που το περίμεναν.

Φ.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here