Ο Γιώργος Μανώλης, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του δήμου Τεμπών

• Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Συκουρίου

“Μιλάμε με ειλικρίνεια στους συνδημότες μας
Όχι σε φόρους και τέλη – Διαφάνεια παντού
Δεσμεύσεις Γ. Μανώλη για το Δήμο Τεμπών”

«Οι δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου δεν είναι δημοσκόπηση της στιγμής όπως κάποιοι επιχειρούν να τις υποβαθμίσουν. Είναι ψήφος 4ετίας, ψήφος ευθύνης, ψήφος προοπτικής για το δήμο μας, για όλους μας συλλογικά και τον καθένα μας προσωπικά. Επιδιώκουμε την σύνθεση και την ενότητα των δυνάμεων που μπορούν να ανοίξουν μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για ένα δήμο χωρίς όρια και με ανοιχτούς ορίζοντες, με φόντο αδιαπραγμάτευτες αξίες σεβασμού, προσφοράς, αναζήτησης και δημιουργίας. Για ένα δήμο της απλότητας και της ανθρωπιάς, του καθημερινού αγώνα, της ελπίδας για το καλύτερο». Τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» κ. Γιώργος Μανώλης μιλώντας σήμερα το πρωί σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκουρίου.
Ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» από τη γη που γεννήθηκε και μεγάλωσε έκανε προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» ώστε στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου να είναι νικητές μόνο οι δημότες του δήμου Τεμπών.
Ο κ. Μανώλης κάλεσε όλους τους συνδημότες να αφήσουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες σημειώνοντας με έμφαση: «Υπάρχουν άλλες εκλογές για να εκφράσει ο καθένας τις όποιες κομματικές του προτιμήσεις. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε πάνω απ’ όλα για τον τόπο μας. Έχουμε υποχρέωση να απαλλαγούμε από το σύνδρομο του «επαγγελματία αυτοδιοικητικού». Αφήνουμε άλλους να ασχολούνται με το χρώμα του χάρτη το βράδυ των εκλογών. Εμάς μας ενδιαφέρει να βάψουμε με λαμπερά, ζωντανά, ζωηρά χρώματα το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, το παρόν και το μέλλον κάθε οικογένειας», διαβεβαίωσε καταχειροκροτούμενος ο κ. Γιώργος Μανώλης.
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ
Ο υποψήφιος δήμαρχος κατέστησε σαφές πως Ο κ. Γ. Μανώλης και η «Νέα Δύναμη» αναλαμβάνει τις εξής δεσμεύσεις:
-Να μην επιβάλουμε φόρους και τέλη.
-Να επανακαθορίσουμε από μηδενική βάση την φορολογική πολιτική της ΔΕΥΑ, τόσο στην ύδρευση, όσο και στην άρδευση.
-Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου και προπαντός της ΔΕΥΑ χωρίς χρέη.
-Να γίνει ο δήμος – πρότυπο διαφάνειας χωρίς να υπάρχει ούτε μία καταγγελία, ούτε μία σκιά.
-Να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε επιπλέον κονδύλια για έργα από την κεντρική κυβέρνηση, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και την Περιφέρεια.
-Να είναι ο Δήμος το «σπίτι όλων των δημοτών», με ανοιχτές πόρτες για όλους, να λειτουργεί αξιοκρατικά.
-Να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό κάθε πολίτη.
-Να μην είναι ο Δήμος το μακρύ χέρι της κυβέρνησης, της όποιας κυβέρνησης, σημερινής ή αυριανής, να μην είναι εξαρτημένος από κανένα κόμμα, να μην υποτάσσει τις αποφάσεις και τις κινήσεις του, στους όποιους κομματικούς σχεδιασμούς.
-Να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση των έργων υποδομής που είναι σε εξέλιξη και έχει ανάγκη ο τόπος μας.
-Να γίνουμε αρωγοί στους ενεργούς αγροτικούς συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Τεμπών.
Αναφερόμενος στους λιγότερο από τρεις μήνες έως τις εκλογές, ο κ. Γ. Μανώλης ανέλαβε την δέσμευση εκ μέρους της «Νέας Δύναμης» η προεκλογική εκστρατεία:
-«Να είναι λιτή και απλή.
-Να κινηθεί στο πλαίσιο που επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός.
-Ο δημόσιος διάλογος να επικεντρωθεί στην ουσία, τις θέσεις και τις προτάσεις που έχει κάθε παράταξη για το Δήμο Τεμπών.
-Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και αλήθεια στους δημότες μας.
Βούλησή μας είναι η προεκλογική περίοδος να είναι, ευπρεπής χρόνος περισυλλογής, ατομικής και συλλογικής ευθύνης και όχι μια περίοδος αναστατώσεων, τεχνητού διχασμού και στείρων αντιπαραθέσεων».

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας παρευρέθηκαν ακόμη οι Βουλευτές κ. Κέλλας Χρήστος και κ. Γιώργος Κατσαντώνης, Ευρωβουλευτές κ. Γιώργος Κύρτσος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Πάϊδας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, οι κ. Λιούπας Νίκος και κ. Μπίλλης Απόστολος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κα Σοφία Ζαχαρή, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τεμπών κ. Χρήστος Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ομίλου Animus και του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών Λάρισας κ. Γιάννης Νταβέλης, οι πολιτευτές κα Ελένη Αξιόγλου, κ. Γιώργος Αδαμούλης, κα Αθήνα Σαφαρίκα και κα Θεοδώρα Κάλλα, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ. Νίκος Γερογιάννης, οι πρώην πρόεδροι Συκουρίου κ. Μαργαρίτα Παπαζαχαρία και κ. Κώστας Τρικαλιώτης, ο πρώην πρόεδρος Ελάτειας κ. Νίκος Κίτσιος, ο πρώην πρόεδρος Μακρυχωρίου Γιάννης Μπούτος του Αποστόλου, οι πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι Νέσσωνος κ. Βασίλης Κούργιας και κ. Φίλιππος Μακρής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγιάς κ. Γρηγόρης Καλαγιάς, μέλη της ΝΟΔΕ, φίλοι του συνδυασμού και πλήθος κόσμου. Χαιρετισμό έστειλε ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Δεσπόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!