Ο Γεωργούλης κληρώνει ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα με ξεναγό τον ίδιο! ΒΙΝΤΕΟ

324

Ο διαγωνισμός που διεξάγει μέσω Facebook ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του και την εξασφάλιση μιας θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο, έσπευσε να εκφράσει δημοσίως τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, συνηθίζει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές απο την εμπειρία του στις Βρυξέλλες.

Τα πρώτα του βήματα στο Ευρωκοινοβούλιο μοιράστηκε, μέσω βίντεο, ο Γεωργούλης με τους χρήστες του Instagram.

Δεν περιορίστηκε μόνο στο βίντεο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφίες έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και σαν μην έφταναν αυτά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε εκ νέου γενναιοδωρία στο θέμα της κοινοποίησης στιγμών της ζωής του στις Βρυξέλλες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από μια νέα του κίνηση: Ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα και ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κληρώνει ο ευρωβουλευτής.

Ανέβασε, μάλιστα, και βίντεο στο Instagram για τον… διαγωνισμό.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια δυνατότητα που δίνεται στους ευρωβουλευτές προκειμένου οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Τα έξοδα της μεταφοράς στις Βρυξέλλες και της διαμονής στην πόλη είναι καλυμμένα, ενώ ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here