Ο Φάνης Νανούλης υποψήφιος με τον Θανάση Μούσιο

289

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αλλαγή στον Δήμο Κιλελέρ βρίσκεται ο Χαλκιώτης εκπαιδευτικός, Φάνης Νανούλης, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Ενωμένο Κιλελέρ» του Θανάση Μούσιου στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Ο κ. Νανούλης είναι προσωπικότητα ευρείας αποδοχής με αναφορές σε όλη την επικράτεια του Δήμου ενώ διαθέτει και σημαντική εμπειρία στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης έχοντας υπηρετήσει ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος τουΟ.Π.Α.Π. του Δήμου Κιλελέρ.
Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο επιβεβαιώθηκε σε συνάντηση που είχε με τον κ. Μούσιο μετά την οποία ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ τόνισε:« Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον Φάνη Νανούλη στο συνδυασμό μας. Η υποψηφιότητά του ήρθε ως επιστέγασμα της διάθεσής του να προσφέρει ανιδιοτελώς στους δημότες μας, όπως έχει κάνει επί σειρά ετών, πάντοτε με ειλικρίνεια, εντιμότητα και καταβάλλοντας άοκνη προσπάθεια.
Η υποψηφιότητά του δυναμώνει ακόμη περισσότερο το «Ενωμένο Κιλελέρ» και ενισχύει τη δυναμική του συνδυασμού μας για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον φίλο Φάνη κάθε επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here