Ο Δήμος Τυρνάβου στειρώνει αδέσποτα ζώα

346

Στην απόφαση να παραχωρήσει χώρο σε εθελοντή κτηνίατρο προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί πρόγραμμα στειρώσεων, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ο Δήμος στην πόλη του Αμπελώνα στην έξοδο προς Τύρναβο.Ο χώρος παραχωρείται από τις 14 έως τις 23 Οκτωβρίου 2018.

Παράλληλα καλεί τους κατοίκους του Δήμου Τυρνάβου να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24923 50100, 6946733121, 6945719693 και να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν και να καταγραφούν με το πρόγραμμα.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Τυρνάβου αναφέρει ότι «Επισημαίνουμε πως δεν γίνονται δεκτά δεσποζόμενα παρά μόνο αδέσποτα ζώα. Θα θέλαμε στην επικοινωνία μαζί μας να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, το μέρος που ζει το αδέσποτο ζώο, τη δυνατότητα περισυλλογής και τη διαθεσιμότητά σας για βοήθεια και συνεργασία με το Δήμο».

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here