Ο Αλέξανδρος Τσιτούρας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Κολλάτου .

544

Η παράταξή μας “Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την υποψηφιότητα του κ.Αλέξανδρου Τσιτούρα ,ενός ακόμη καταξιωμένου συνδημότη μας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ειδικός επιστήμονας Γεωγράφος του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ο κ.Τσιτούρας συμμετέχει ενεργά στο συνδυασμό μας με στόχο την υλοποίηση ενός κοινού οράματος στα πλαίσια της ανάπτυξιακης προοπτικής του δήμου μας .
Είμαστε σίγουροι οτι με την επαγγελματική του κατάρτιση ,τις γνώσεις και την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή.
Τον καλοσωρίζουμε στην μεγάλη μας ομάδα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στον κοινό αγώνα μας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας αφήνοντας στο περιθώριο μικροκομματικές-μικροπολιτικές αγκυλώσεις δίνοντας ταυτόχρονα πρωτοβουλία σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να εκφραστούν και να δημιουργήσουν .

Σε δήλωση του ο κ.Τσιτούρας :

Συμμετάσχω ενεργά στο συνδυασμό«Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης »του Υποψηφίου Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Κολλάτο που με εμπιστεύεται να είμαι δίπλα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης” .
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών τα οποία και θα στηρίξω ,οπως συνηθίζω να πράττω γενικότερα στην ζωή μου με καθαρό και νηφάλιο λόγο με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here