Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του επισκέφθηκαν αιωρούμενοι την Παιδιατρική του ΠΓΝΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

260

Εορταστική «αποστολή» – εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτριος Κατσικονούρης, υποδέχτηκε τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση, ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη και λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα για την αποδοχή του αιτήματος ενώ τόνισε ότι σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν να φτάσει παντού το μήνυμα της αγάπης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας για τη νέα χρονιά.

Κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του (μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας-Διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ), αφού «καταρριχήθηκαν» στο προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, μοίραζαν γούρια, δώρα και μπαλόνια στους μικρούς ασθενείς, ενώ η πρόσοψη του κτηρίου φωτιζόταν από αστέρια με την συνοδεία εορταστικής μουσικής.

Ο Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «… σε συνεργασία με τον Διοικητή του νοσοκομείου και τη χορηγία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτή η εκδήλωση. Ήταν σημαντικό σήμερα να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται και ειδικά στα μικρά παιδιά ευχόμενοι ότι το 2021 θα είναι έτος υγείας και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον».

Στην εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και ο Διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Χρήστος Ζουναλής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here