Ο 95.7 Larissa Deejay στο Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Σάββατο στην πλατεία Ταχυδρομείου

315

Μία λαμπάδα…ένα Χαμόγελο!

Αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου ο 95.7 Larissa Deejay θα βρίσκεται στο Πασχαλινό bazaar που διοργανώνει στη Λάρισα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που σήμερα μεγαλώνουν στα Σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του. Οι επιτυχίες του αγαπημένου σου 95.7 Deejay θα παίζουν δυνατά από τις 10 το πρωί εως τις 15.00 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική Σχολή

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 22 Απριλίου και ωράριο:

13/4:  18:00-21:00
Καθημερινές: 10:00-14:00 & 18:00-21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00-15:00

Υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζει τα 349 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού και ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά του, για να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που θα βρουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους.

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν, με αγάπη, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, από πού και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και για αυτό και ο Οργανισμός καλεί όλους εσάς να στηρίξετε τις δράσεις του, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και να τους εξασφαλίσει την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Ένα κάλεσμα για να υποδεχτούμε το Πάσχα με Χαμόγελο!

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here