Νύχτα οι εργασίες στην οδό Παπαναστασίου

603

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ασφαλτόστρωσης οδών, κύριων εισόδων της Λάρισας, από τον Δήμο Λαρισαίων, με τις εργασίες να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς χθες στην οδό Βαρδουσίων, στη συνοικία της Τούμπας, δίπλα από την αερογέφυρα στην οδό Καραμανλή.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργο Σούλτη, από την ερχόμενη Δευτέρα (8 Απριλίου) ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Καρδίτσης, από τη διασταύρωσή της με την οδό Εχεκρατίδος, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

Με την ολοκλήρωση του έργου στην οδό Καρδίτσης ακολουθεί η ασφαλτόστρωση της οδού Παπαναστασίου, όπου, σύμφωνα με τον κ. Σούλτη, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται νυχτερινές ώρες και μόνο, για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στην διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ο αντιδήμαρχος, επισημαίνει δε ότι τόσο για την έναρξη των εργασιών στην οδό Καρδίτσης όσο και στην οδό Παπαναστασίου, αναμένεται η προβλεπόμενη έγκριση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

ΟΔΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Φαρσάλων, που πραγματοποιούνται επίσης στο πλαίσιο του ίδιου έργου του Δήμου Λαρισαίων (προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ).

Προβλέπεται να συνεχιστούν από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του έργου, από τον κόμβο «Βιοκαρπέτ» στα φανάρια με την Περιφερειακή οδό Τρικάλων, μέχρι και μετά την πλατεία της συνοικίας Αβέρωφ. Θα συνεχιστούν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση μέχρι και τη συμβολή της οδού Φαρσάλων με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Να σημειωθεί ότι η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων των οδών της Λάρισας εντάσσεται στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

 ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here