Νοτιοκορεάτης, λάτρης της Λάρισας, έστειλε βοήθεια στους σεισμόπληκτους!

935

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα! Άλλη μία φορά έρχεται να το επαληθεύσει αυτό, η κίνηση ανθρωπιάς ενός Νοτιοκορεάτη που ζει στην Αφρική και έστειλε σόμπες στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας!

Ο Hyunjong Kim έχει ζήσει και εργαστεί στο παρελθόν στη Λάρισα και όπως λέει όταν έμαθε ότι ο σεισμός έπληξε την πόλη που τον υποδέχτηκε και τον αγκάλιασε με αγάπη, έσπευσε να μάθει τι χρειάζονται περισσότερο οι σεισμόπληκτοι και να στείλει βοήθεια.

Είδε από φίλους του στα social media  ότι συγκέντρωναν βοήθεια για τους πληγέντες και ρώτησε αμέσως πως μπορεί να βοηθήσει. Όταν τον ενημέρωσαν ότι οι πληγέντες χρειάζονται θερμαντικά σώματα, εκείνος αμέσως ανταποκρίθηκε και έστειλε σόμπες στην Ελασσόνα!

Το μήνυμα που έστειλε στον φίλο του Στέφανο Πριονά ιδιοκτήτη γυμναστηρίου Flex&Fit στη Λάρισα, ο οποίος είχε αναλάβει την διοργάνωση για συγκέντρωση βοήθειας στους σεισμόπληκτους.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "9:33 96% Hyunjong Ενεργός πριν από... i ΚΩΤΕΟΒΟΛΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ( My brother. sent 10 heaters to your gym. don't know when you will receive them, but you will receive them soon! ONigghaZWL.Wg5D ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΗΠαραγγελίασου nepγpaoH Aa"

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση προβλήθηκε εκτός από το θέμα του Νοτιοκορεάτη και το θέμα που ανέδειξε το ilarissa.gr μέσα στην εβδομάδα για τον κομμωτή που βρίσκεται δίπλα στους σεισμόπληκτους.

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here