Νίκος Χουντής: Μεταμνημονιακή εποπτεία

345

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής όπου στο πλαίσιο της περιοδεία του παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» και αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της χώρας και στις ευρωεκλογές, ζητώντας από τους πολίτες να εκφράσουν την θλίψη και τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη.
Ο κ. Χουντής επιτέθηκε στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των μνημονιακών κομμάτων της χώρας, σημειώνοντας ότι η χώρα μας εξακολουθεί να είναι σε μεταμνημονιακή επιτήρηση και αυτό όπως υποστήριξε «φαίνεται από τον προϋπολογισμό ο οποίος αντιλαϊκός και μνημονιακός».

«Στις ευρωεκλογές οι πολίτες καλούνται να εκφράσουν την θλίψη και την απογοήτευση για της πολιτικές που ακολουθήθηκαν και δείχνουν μιζέρια, μείωση μισθών, συντάξεων, πολιτικές που εξυπηρετούν τράπεζες και πολυεθνικές».

Σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών δήλωσε ότι η ΛΑΕ στηρίζει τον αγώνα των αγροτών και χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών που αφορούν το κόστος παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, προστασία αγροτικών προϊόντων και ΚΑΠ. Αμέσως μετά επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών που έχει στηθεί στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα.
Το απόγευμα ο κ. Χουντής θα περιοδεύσει στην αγορά της Λάρισας και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με τα στελέχη και φίλους της ΛΑΕ στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here