Νέοι πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι στην Ιουστινιανού

379

Τον ερχόμενο μήνα (Οκτώβριος) θα γίνει η επιλογή του αναδόχου που θα προχωρήσει στην υλοποίηση της δημιουργίας ενός εκτεταμένου δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατικών διαδρομών στην οδό Ιουστινιανού.

Το έργο έχει ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας με προϋπολογισμό 1,7 εκατ. ευρώ και θα συμβάλει στη βελτίωση του αστικού τοπίου και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμος Λαρισαίων έχει προχωρήσει στη διακήρυξη για την επιλογή του αναδόχου με ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και λήξη στις 9 Οκτωβρίου.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 27.419,35 ευρώ με ισχύ τουλάχιστον εννέα (9) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση/διαμόρφωση της οδού Ιουστινιανού από την οδό Αλ. Παναγούλη έως την οδό Αλ. Υψηλάντου, με ένταξη ποδηλατόδρομου και νέων πεζοδρομίων (πεζόδρομοι) για να λειτουργήσει ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη μελέτη «Κυκλοφοριακή Μελέτη Εφαρμογής στην κεντρική περιοχή της Λάρισας».

Πηγή: kosmoslarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here