Νέοι Διευθυντές στα Κέντρα Υγείας Φαρσάλων, Τυρνάβου και Αγιάς

484

Με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ τοποθετούνται νέοι διευθυντές με τριετή θητεία στα Κέντρα Υγείας Φαρσάλων, Τυρνάβου και Αγιάς. Με βάση αυτές τις αποφάσεις:

Ορίζεται υπεύθυνος για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, (διευθυντής) ο ιατρός κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Νεχωρίτης Γεώργιος, Διευθυντή Γενικής Ιατρικής, µε αναπληρωτή του τον ιατρό κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Κοντοβό Λάμπρο, ΕΑ΄ Γενικής Ιατρικής με τριετή θητεία.

Ορίζεται υπεύθυνος για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, (διευθυντής) ο ιατρός κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης, Διευθυντής Γενικής Ιατρικής µε αναπληρωτή του την ιατρό κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Νικητίδου Αναστασία, Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής.

Ορίζεται υπεύθυνςο για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αγιάς, (διευθυντής) ο ιατρός κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Ευσταθίου Γεώργιος, με βαθμό Διευθυντή, ειδικότητας Παιδιατρικής, με νόμιμο αναπληρωτή του τον ιατρό κλάδου Ε.Σ.Υ. κ. Έξαρχο Γεώργιο, Διευθυντή Γενικής Ιατρικής.

Η θητεία των ανωτέρω είναι τριετής.
H παρούσα απόφαση ισχύει από την λήξη της προηγούμενης και καταργεί κάθε άλλη προγενέστερη σχετική.

Πηγή: paidis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here