Νέα όργανα γυμναστικής στην κοίτη του Πηνειού

874

Σε ριζική ανανέωση των οργάνων γυμναστικής στην κοίτη του Πηνειού προχωρά αυτές τις ημέρες ο Δήμος Λαρισαίων. Ήδη από χθες συνεργεία βρίσκονται στο ποτάμι και διαμορφώνουν τον περιβάλλοντα χώρο για να τοποθετηθούν τα νέα όργανα γυμναστικής.

Με το νέο υπαίθριο γυμναστήριο επιχειρείται η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η άθληση χωρίς οικονομικό κόστος όλων των πολιτών ανεξαρτήτου ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Θέλοντας να ανανεώσει το υπαίθριο γυμναστήριο στο ποτάμι ο Δήμος προχώρησε στην αγορά νέων οργάνων γυμναστικής για εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα τοποθετούνται όργανα που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυική ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Οι Λαρισαίοι θα βρουν στο ποτάμι ανθεκτικά όργανα εκγύμνασης, τοποθετημένα σε σταθερό έδαφος, που θα λειτουργούν με αρθρωτό σύστημα, έτσι ώστε ο αθλούμενος να σηκώνει το δικό του βάρος και να μην τραυματίζει τους μυς του. Πάνω στα όργανα εκτός από τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης, θα διαθέτουν ενημέρωση για το ποια σημεία γυμνάζονται αλλά και πόσες επαναλήψεις και σετ είναι ιδανικό να εκτελέσουν οι αθλούμενοι.

Τα όργανα που αντικαθιστούν τα υπάρχοντα είναι το όργανο πιέσεων ώμων, το όργανο έλξεων ώμων, το όργανο πιέσεων ποδιών, το στέπερ, το όργανο ελλειπτικής κίνησης, ένα ποδήλατο και ένα σύνθετο όργανο από μονόζυγα. Παράλληλα, μέσω εφαρμογής παρέχεται η δωρεάν δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να οργανώσουν και να προσαρμόσουν τη γυμναστική τους στις δικές τους ανάγκες, στις δικές τους δυνατότητες και στον δικό τους σωματότυπο. Όλα αυτά μέσω ενημερωτικού προγράμματος γυμναστικής και διατροφής με την ονομασία «Personal Trainer». Μετά από ένα ζέσταμα, τα όργανα θα είναι έτοιμα να σμιλεύσουν το σώμα των μικρών και μεγάλων Λαρισαίων.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here