Νέα Δύναμη: Μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλεί το δημοσίευμα του κ. Κολλάτου

252

“Μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλεί το δημοσίευμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Κολλάτου, σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών.
Τι μας υπενθυμίζει στο δημοσίευμά του;
Πρώτον, τις δύο «επιτυχημένες» συσκέψεις που έγιναν επί θητείας του για τον ίδιο σκοπό, οι οποίες κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία.
Δεύτερον, ότι για ακόμη μία φορά ψεύδεται, όπως εξάλλου ήταν η πάγια τακτική του όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος. Αναφέρει σχετικά ότι ζητούσε οι αμυγδαλοπαραγωγοί να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ, ενώ σε όλες τις συσκέψεις με την τότε πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ προωθούσε την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών μέσω ενισχύσεων De minimis.
Tρίτον, μας εγκαλεί γιατί δεν καλέσαμε τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών στη συνάντηση αυτή. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να σταθώ και να πω ότι, την πρόσφατη συνάντηση με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ την προκάλεσαν οι αμυγδαλοπαραγωγοί με τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας, όπου καλεσμένος ήμουν και εγώ. Έτσι λοιπόν, την ερώτηση αυτή κ. Κολλάτε ας την απευθύνετε σε άλλους.
Τελειώνοντας δηλώνω κατηγορηματικά και με σαφήνεια ότι ουδέποτε είχα καλεστεί από τον κ. Κολλάτο σε σύσκεψη στην Αθήνα. Έλαβα την πρόσκληση από τους αμυγδαλοπαραγωγούς και δηλώνω προς αυτούς αλλά και όλους εν γένει παραγωγούς του Δήμου μας ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και θα πορευόμαστε σύμφωνα με τις δικές τους αποφάσεις και επιθυμίες.
Στον πρώην Δήμαρχο κ. Κολλάτο έχω να πω ότι, λυπάμαι που αν και θήτευσε 9 χρόνια ως Δήμαρχος, εκμεταλλεύεται με “μαυρογιαλούρικο” τρόπο τον κόπο, την αγωνία και τη ζημιά των αμυγδαλοπαραγωγών μας. Φαίνεται ότι η νωπή λαϊκή εντολή των πολιτών του Δήμου Τεμπών δεν άλλαξαν τον κ. Κολλάτο, ειδάλλως δεν εξηγούνται οι λεονταρισμοί και η μικροπολιτική του εντυπωσιασμού χάριν δημοσιότητας που εξακολουθούν να τον χαρακτηρίζουν και να τον ακολουθούν και στην αντιπολίτευση. Όσο για το επιλεκτικό ενδιαφέρον του για τους αμυγδαλοπαραγωγούς, του απαντάμε «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί». Όμως, η υποκρισία και η αλαζονεία έχουν και όρια!
Ντροπή……!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here