Νέα 24ωρη απεργία εκπαιδευτικών την Δευτέρα

493

Νέα απεργία για τους εκπαιδευτικούς την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο..
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σχεδιάζει να μισθώσει λεωφορείο για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στην Αθήνα.
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα στο mail:konstantinoskoumas@gmail.com του Συλλόγου μας μέχρι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 μ.μ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here