Ν. Γαμβρούλας για τον δεύτερο γύρο: «Ψήφος κατόπιν αξιολόγησης»

352

Οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν την Ορμή Ανανέωσης το έκαναν με απόλυτη συνείδηση και κατόπιν ώριμης αξιολόγησης των προτεραιοτήτων και των προτάσεων της. Δεν ήταν πολίτες που κινήθηκαν κατόπιν υποδείξεως από διάφορους μηχανισμούς. Ήταν αδέσμευτοι, υγιώς σκεπτόμενοι δημότες.

Εμείς από την μεριά μας δεν έχουμε καμία απολύτως προσωπική αξίωση για τη συμμετοχή στη Δημοτική Αρχή, από κανέναν εκ των δυο υποψηφίων. Θέτουμε μόνο πολιτικές προτεραιότητες και τους καλούμε να μας απαντήσουν πως τοποθετούνται, αν και πότε σκοπεύουν να υλοποιήσουν πολιτικές και ποιες ακριβώς πάνω στα ζητήματα που θέσαμε πολύ έντονα στην μέχρι τώρα διαδρομή μας. 1) Στα ζητήματα της νέας γενιάς και της αγωνίας τους για ευκαιρίες 2) Στο ζήτημα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων 3) Στο Δημογραφικό πρόβλημα και την δυσκολία των νέων ζευγαριών στην δημιουργία οικογένειας 4) Στο ζήτημα της τρίτης ηλικίας 5) Στο ζήτημα της ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της πόλης 6) Στα ζητήματα των συνοικιών και των χωριών και των παρεμβάσεων που απαιτούνται σε αυτές τις περιοχές 7) Στην ανάγκη για την αναπαλαίωση κτηρίων με ισχυρή αρχιτεκτονική και πολιτιστική ταυτότητα 8) Στο ζήτημα της αξιοποίησης του Πηνειού ποταμού και τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η αξιοποίηση 9) Στο ζήτημα του κυκλοφοριακού 10) Στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών κτλ

Εμείς πιστεύουμε ότι οι πολίτες έχουν αυτόνομη κρίση, γι αυτό και είμαστε μακριά από λογικές υποδείξεων ή πατερναλισμού. Η αξιολόγηση της κάθε υποψηφιότητας με βάση της τοποθετήσεις τους στις παραπάνω προτεραιότητες απόκειται στον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Όπως επίσης και η αξιολόγηση περαιτέρω στοιχείων όπως της προσωπικότητας, της διαδρομής και του περιβάλλοντος του κάθε υποψηφίου.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για την πόλη μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here