Μούσιος: « Έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας »

359
  • Στη λαϊκή αγορά της Νίκαιας περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ

Τη λαϊκή αγορά της Νίκαιας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους στην Κοινότητας Νίκαιας με τον συνδυασμό «Ενωμένο Κιλελέρ». Ο κ. Μούσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς αλλά και με καταναλωτές, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα, τις απόψεις και τις ιδέες τους για τον Δήμο Κιλελέρ.
Από τα αιτήματα των παραγωγών ξεχώρισε αυτό της κατασκευής μία σύγχρονης σκεπαστής αγοράς στη Νίκαια, όπου θα μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους κάτω από απόλυτα οργανωμένες συνθήκες.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ τους ανέλυσε, διεξοδικά, τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για έναν Δήμο εξωστρεφή, δυναμικό και αλληλέγγυο στους δημότες του. Ζήτησε, δε, την υποστήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλει το «Ενωμένο Κιλελέρ» για να αποκτήσουν ξανά ζωντάνια τα χωριά με μέτρα άμεσης υποστήριξης των δημοτών. «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας κερδίζοντας μία καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες μας. Η αλλαγή στον Δήμο μας ξεκινάει στις 26 του Μάη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μούσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here