Μήνυμα δημάρχου Τεμπών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

306

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες.

Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και θα εορταστεί με ένα ιδιότυπο τρόπο, από τα σπίτια μας. Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε ένας ορατό εχθρό σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό έχοντας όμως ως όπλο την πίστη, την ομοψυχία και την Εθνική συνεννόηση, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, όσο το δυνατόν ανώδυνα και αποτελεσματικά.
Έχοντας την πεποίθηση πως όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με συνεννόηση και συλλογικότητα, σας καλώ να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821 όλοι μαζί με σημαιοστολισμό των σπιτιών μας, ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο που θα μεταδίδεται από τα μεγάφωνα των δημοτικών κτιρίων, ανήμερα της Εθνικής επετείου.
Συνδημότισσες και συνδημότες σας καλώ να συμμετέχετε, τραγουδώντας όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο, από τα μπαλκόνια και τις αυλές σας, στις 25 Μαρτίου και ώρα 11:00 π. μ., δίνοντας έτσι ένα τόνο Εθνικής υπερηφάνειας και αισιοδοξίας
πως σύντομα θα είμαστε και πάλι νικητές από αυτή την περιπέτεια που βιώνουμε προσωπικά ο καθένας μας, αλλά και ως χώρα.
Είναι η στιγμή να βάλουμε πάνω απ’ όλα το εμείς από το εγώ. Μένουμε σπίτι και δίνουμε την μάχη με πίστη, με υπομονή, με αλληλεγγύη, με αγάπη και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πλησίον μας και στους δικούς μας ανθρώπους.

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here