Μελλοντική συνεργασία της ΕΣΠΕΛ με το Δήμο Σκύρου με πρωτοβουλία της κ. Κουτσούπη

610

Γνωρίζοντας την αγωνία και τον προβληματισμό όλων των Στρατιωτικών που πρόκειται να μετατεθούν στην Νήσο Σκύρο (μιας και η ίδια είναι σύζυγος συναδέλφου) επισκέφτηκε την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) για να δημιουργήσει μία συνεργασία- αλληλοβοήθειας με την ένωση και τα μέλη της.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Δημοτική Ανανέωση Σκύρου” η κ.Ευαγγελία Κουτσούπη-Γκουγκουλιά δεσμεύεται σε μία γραμμή επικοινωνίας με όλους τους Στρατιωτικούς της ΕΣΠΕΛ που πρόκειται να μετατεθούν στην Νήσο Σκύρο, αλλά και όσων είναι ήδη στο νησί με μετάθεση και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να λυθεί με την βοήθεια του Δήμου.

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας  στον τουριστικό τομέα και με όραμα την  συνεχή τουριστική ανάπτυξη του νησιού της, η κ. Κουτσούπη είναι ένα πρόσωπο το οποίο εργάζεται  ως υπεύθυνη σε ξενοδοχειακή μονάδα (Hydroussa Hotel Skyros) και  μπορεί  να παρέχει βοήθεια σε όλους τους Στρατιωτικούς για την εύρεση καλοκαιρινών κατοικιών τόσο στους ίδιους όσο και σε αγαπημένα τους πρόσωπα που πρόκειται να επισκεφτούν το νησί.

Εμείς να ευχηθούμε στην κ. Κουτσούπη καλή επιτυχία στον αγώνα της στις προσεχείς εκλογές για το Δήμο της Σκύρου, να τη συγχαρούμε για αυτήν την πρωτοβουλία συνεργασίας με την ΕΣΠΕΛ και τους Στρατιωτικούς της Λάρισας, η οποία πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, προς όφελος πολλών κοινωνικών ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here