Μείωση κατά 40% των ενοικίων των δημοτικών ακινήτων λόγω πανδημίας στον Δήμο Κιλελέρ

137

Υστερα από εισήγηση του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ σε συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση της 104/2020 προηγούμενης απόφασης του στο σημείο πουαφορά την ημερομηνία λήξης για την απαλλαγή καταβολής ενοικίου σε όσα δημοτικά ακίνητάτου στεγάζονται επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα για τον COVID-19.
Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος εισηγήθηκε «…την απαλλαγή της υποχρέωσης καταβολής του συνολικού μισθώματος όπως και το ποσοστό της μείωσηςτου για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 καθώς εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια του εκμισθωτή, δηλαδή του Δήμου Κιλελέρ, να αποφασίσει αν θα ισχύσει η απαλλαγή». Εισηγούμαι, δήλωσε ο δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο να καταλήξει σε θετική απόφαση και να καθορίσει το ποσοστό της απαλλαγής.
Κατόπιν της εισηγήσεως του δημάρχου το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την ισχύ της απαλλαγής του ενοικίου κατά 40% σε όσα δημοτικά ακίνητα στεγάζονται επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό COVID-19 και για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του έτους 2020. Να σημειωθεί ότι ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Σταμουλάκης προτείνει την πλήρη απαλλαγή των ενοικίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here