Μεγάλη η στήριξη για τον Τερζόπουλο

786

Σε σημαντικό πολιτικό γεγονός εξελίχθηκε η βραδιά που οργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Απ. Καλογιάννη, Σωτήριος Τερζόπουλος.

Παιδικοί φίλοι, συμμαθητές, συνεργάτες αλλά και εξέχοντα πρόσωπα του δημοσίου βίου της πόλης έδωσαν το παρόν. Ο κόσμος γέμισε το<<Vintage>> κι έφτανε μέχρι και το πεζόδρομο της Φρίξου. Το εξαιρετικό περιβάλλον, το σέρβις, τα ποτά και ο πλούσιος μπουφές που είχε προσωπικά επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης κ. Βασίλης Λιάπης άφησαν άπαντες εξαιρετικά ικανοποιημένους.

Συγκινημένος ο κ. Τερζόπουλος αναφέρθηκε στις οικογενειακές του αφετηρίες, στα κίνητρα και την αγάπη του για την πόλη και τα δημόσια δρώμενα, αναφερόμενος στην τιμή που νιώθει να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου.

Απαντώντας ο κ. Καλογιάννης, εξήρε το καινοτόμο και νεανικό πνεύμα του συνδυασμού αναφέροντας ωςχαρακτηριστικό εκπρόσωπο της άξιας νέας γενιάς Λαρισαίων  τον κ. Σωτήριο Τερζόπουλο και εξαίροντας το ήθος και τις ικανότητές του.

Τις καλύτερες ευχές του έδωσε στους κ.κ. Καλογιάννη και Τερζόπουλο και ο παριστάμενος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Κόκκαλης. Παρόντες επίσης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δ. Αράπκουλε και Π. Τσακνάκης, συνυποψήφιοι από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γ.Γ. της Μαθηματικής Εταιρείας κ.κ. Κ.Καραμπάτσας, Ν. Ζέρβας και Σ. Κοφίνας, ο κ.Κων. Μπακογιάννης των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τους φιλόξενους χώρους του <<Vintage>> δείχνοντας έτσι τη μεγάλη στήριξή τους στον Τερζόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here