Με τον Γ. Μανώλη εκπρόσωποι του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλοχωρίου

318

Με τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλοχωρίου.
Συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Εκπαιδευτική Κοινότητα Καλοχωρίου, τόσο στο Δημοτικό Σχολείο όσο και στο Νηπιαγωγείο, ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή για την μέχρι τώρα συνεργασία, αλλά και τον Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Βασίλη Σίμο, και ευχήθηκαν η συνεργασία να συνεχιστεί και να είναι καρποφόρα.
Ο Δήμαρχος Τεμπών, αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο κα Παρασκευή Λούγγου, την Αντιπρόεδρο κα Αλειφέρη Μαίρη και την Ταμία κα Γαρόφλου Ευαγγελία, για την επίσκεψή τους, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των μικρών μαθητών. Τόνισε ότι δίνει προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών, δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης υπογράμμισε ότι η συνεργασία είναι μονόδρομος για την επιτυχία των στόχων μας σε τοπικό επίπεδο και επιβάλλεται, ιδίως, όταν αυτό αφορά σε δράσεις για το παιδί. Τα παιδιά είναι η συνέχεια, είναι το αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here