Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων

61

70 νέοι και νέες έως 18 ετών – αθλητές σκάκι συμμετέχουν στο 26ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων Κ18 και το 25ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ18 που πραγματοποιείται από 2 έως 8 Ιανουαρίου στο συνεδριακό χώρο της ΔΕΥΑΛ. Οι νικητές που θα αναδειχθούν από τα πρωταθλήματα θα συμμετέχουν στις αντίστοιχες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ18 που θα υλοποιηθούν εντός του 2023.
Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας, την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.). και το Δήμο Λαρισαίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Λάρισα Πόλη που Μαθαίνει”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Οι δυο σημαντικές διοργανώσεις φιλοξενούνται για πρώτη φορά τη Λάρισα και μετά την ανάληψη του Final Four Ά Εθνικής 2021, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Θεσσαλίας 2021 και του Ομαδικού Πρωταθλήματος Νέων Θεσσαλίας 2022, η Λάρισα έχει μπεί με αξιώσεις στο χάρτη των μεγάλων εκδηλώσεων για την προώθηση του αθλήματος αυτού ενώ είναι σημαντική η συνεργασία των φορέων στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here