Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Λευκή Νύχτα   στα Φάρσαλα

100

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η  Λευκή Νύχτα   στα Φάρσαλα την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,   όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων!

Η βραδιά εξελίχτηκε σε μια υπέροχη γιορτή, αφού  η πόλη των Φαρσάλων  γέμισε κόσμο και οι καταστηματάρχες είδαν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν. Η βραδιά ξεκίνησε με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού όπου όλα τα παιδιά της πόλης διασκέδασαν μέσα από το πρωτότυπο πειρατικό παιχνίδι και κατάφεραν βρουν το θησαυρό του Σαλαζάρ!!!!

Οι DJs με το δικό τους party ακουγόταν σε όλη την αγορά, εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες με μασκότ , πειρατές , ζογκλέρ, μάγους και face painting. Ποπ-κόρν και μαλλί της γριάς υπήρχε άφθονο κατά τη διάρκεια τη βραδιάς. Ο ουρανός φώτιζε όλη τη νύχτα από τα  βεγγαλικά!!!

Η live μουσική στην πλατεία Λαού χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό, απολαμβάνοντας το ποτό τους!!!

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία η 5η Λευκή Νύχτα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί για την βοήθεια τους :

Το Επιμελητήριο Λάρισας , το Δήμο Φαρσάλων , το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων,  τον κ. Παδιώτη Θέμη, την ομάδα DJ: (Βασίλη Αλεξανδρή, Ζήση Μπασδάνη, Βασίλη Σπανό), το Φαρμακείο της κας Παπαποστόλου Σωτηρίας για τη διάθεση υλικού πρώτων βοηθειών, την Εθελοντική ομάδα διάσωσης ΕΟΔΥΑ, τον φωτογράφο Σχώρα Κων/νο και τον κ. Στατήρη Κων/νο.

Επίσης Ευχαριστεί για τη συνεργασία  :

  • Τους καλλιτέχνες : Δημήτρη Φωτίου, Σωτήρη Καλόγηρο,  Θέμη Κοπαρανίδη , Γιώργο Κατσάρα.
  • Την εταιρία Magic Castle Entertainment

Τους  χορηγούς  επικοινωνίας: Sfaira Radio , Ράδιο Stork, Radio DeeJay,  Πρώτο Τύπο, Νέα Φάρσαλα, ifarsala, OnLarissa , Larissanet , E-thessalia , ilarissa, Larissanew.Τέλος να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις – χορηγούς :

TSIBOUKAS TRAVEL
NEFELI TRAVEL
 Κρεοπωλείο ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΥ
ΟΠΤΙΚΑ ΠΛΙΤΣΗ
“ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΕΜΗ” ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
ΝΙΝΕΤΑ BOUTIQUE
ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
“KROUSTA”
ΑΦΟΙ ΠΑΦΥΛΛΑ
ΚΟΥΣΚΟΒΙΤΗ Ο.Ε

Και όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν, εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την δράση του συλλόγου, που  στόχο είχε  την τόνωση τοπικής της αγοράς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here