Με επιτυχία η ΕΟΔΥΑ κάλυψε υγειονομικά εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ)

300

Με ιδιαίτερη επιτυχία η ΕΟΔΥΑ (www.eodia.gr) κάλυψε υγειονομικά με σταθμούς Α’ Βοηθειών, τις επιστημονικές – κοινωνικές – πολιτιστικές – αθλητικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, καθώς συμμετείχε – διοργάνωσε ασκήσεις – εκπαιδεύσεις – εκδηλώσεις, από 01 έως 30 Νοεμβρίου 2019, όπως παρακάτω:

1. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικών που διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία (ΕΜΕ), 2019 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από 01 έως 03 Νοεμβρίου 2019.
2. Στον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού Πηνειού, που διοργανώθηκε από την εταιρία τροφίμων «Όλυμπος» με έδρα την Λάρισα, στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μαραθωνοδρόμοι του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, στις 02 Νοεμβρίου 2019.
3. Στην εκπαιδευτική ημερίδα στους σπουδαστές του 2ου ΔΙΕΚ Λάρισας, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Στοιχεία Αναισθησιολογίας – Ανάνηψη του Γ΄ Εξαμήνου του προγράμματος σπουδών, της Ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτικής Τραυματολογίας, προκειμένου να εκπαιδευτούν οι σπουδαστές σε θέματα Διαχείρισης Αεραγωγού και Διαχείρισης πολυτραυματία, χώρο του 2ου ΙΕΚ Λάρισας, στις 04 Νοεμβρίου 2019.
4. Στον 80ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής», με την συμμετοχή 500 μαθητών που διοργανώθηκε με μέριμνα της Ελληνικής μαθηματικής εταιρίας, στη Λάρισα, στις 9 Νοεμβρίου 2019.
5. Στην έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2019–20, σε μια τελετή στη Βάση της ΕΟΔΥΑ στη Νίκαια, όπου έγινε ο Αγιασμός των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) έναρξη των μαθημάτων της 3ης εκπαιδευτικής σειράς διασωστών, στις 11 Νοεμβρίου 2019.
6. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Παροχή Α’ Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις», που διοργανώθηκε με μέριμνα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, στο 2ο Νηπ/γείο Τυρνάβου, στις 14 Νοεμβρίου 2019.
7. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Παροχή Α’ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις», που διοργανώθηκε με μέριμνα του παιδικού σταθμού Νηπιαγωγείου «Maneluna Kinder Academy» «, στον παιδικό σταθμό, στις 15 Νοεμβρίου 2019.


8. Στην αθλητική εκδήλωση αγώνα Χάντμπολ, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Χάντμπολ Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο της Συνοικίας του Αγίου Θωμά Λάρισας, στις 16 Νοεμβρίου 2019.
9. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «3ο Σεμινάριο Α’ Βοηθειών Larissa Moto Riders» , που διοργάνωσε η λέσχη για τα μέλη της, στην Λάρισα στις 19 Νοεμβρίου 2019.
10. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Παροχή Α’ Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις» , που διοργάνωσε η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης για τα μέλη της, στην Λάρισα στις 20 Νοεμβρίου 2019.
11. Στην κοινωνική – μουσική εκδήλωση της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που διοργανώθηκε από το πολυκατάστημα «Fashion City Outlet» στον χώρο του Εκπτωτικού Κέντρου, στις 21 Νοεμβρίου 2019.
12. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Παροχή Α’ Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις», που διοργανώθηκε με μέριμνα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, στο 2ο Δημοτικό Λάρισας, στις 22 Νοεμβρίου 2019.
13. Στην αθλητική εκδήλωση αγώνα Χάντμπολ, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Χάντμπολ Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο του 10 Γυμνασίου Λάρισας, στις 23 Νοεμβρίου 2019.
14. Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Αντιμετώπιση Παθολογικών Καταστάσεων» , που διοργάνωσε η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης για τα μέ-λη της, στην Λάρισα στις 27 Νοεμβρίου 2019.
15. Στην αθλητική εκδήλωση του ποδοσφαιρικού Αγώνα «ΑΕΛ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» για την 12η αγωνιστική της Super League 1, στο γήπεδο FC ARENA, στις 30 Νοεμβρίου 2019.
16. Στην κοινωνική – πολιτιστική εκδήλωση «Το δέντρο των Χριστουγέννων στον Πέρα Μαχαλά», που διοργανώθηκε από την 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πέρα Μαχαλά για την φωταγωγήσει για 3η συνεχόμενη χρόνια το δέντρο της συνοικίας ενόψει των Χριστουγέννων, στο στο πάρκο Καλλιμάχου & Ηρακλειανού Λάρισας, στις 30 Νοεμβρίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here