Με 18 νέα οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ενίσχυσε την Ελληνική Αστυνομία η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

575

Συνολικά 18 ολοκαίνουργια οχήματα παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στα τμήματαΤροχαίαςΑυτοκινητοδρόμων Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας, από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.
Τα νέα αυτοκίνητα προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση της εταιρείας, αντικαθιστώντας μετά από 5 έτη τα παλιά. Πρόκειται για 15 περιπολικάMazda 6,καθώςκαι 3 ανακριτικά CitroenJumper. Τα αυτοκίνητα, βαμμένα στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα περιπολούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου από τις Ράχες Φθιώτιδας έως το Κλειδί Ημαθίας.
Τόσο τα αυτοκίνητα Mazda 6 – έκδοση revolution–όσο και τα CitroenJumperδιαθέτουν κινητήρα diesel2.2lt.Ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα της κατασκευής τους, για την αξιοπιστία τους και για τον εξοπλισμό τους, που προσφέρειμεγάλη ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση.
Τόσο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κος Αστέριος Μαντζιώκας, όσο και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κος Ασημάκης Χριστοδουλίδης που ήταν παρόντες κατά την παράδοση των οχημάτων, ευχαρίστησαν θερμά την εταιρεία για τη δωρεά, εξήραν την υπάρχουσα άψογη συνεργασία και τόνισαν ότι είναισημαντική η ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.
Επιπλέον των νέων οχημάτων, η εταιρεία προσέφερε στα Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και υλικοτεχνικό εξοπλισμό: πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ραντάρ χειρός, συσκευές αλκοολομέτρησης και φορητούς ασυρμάτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here