Μαθητές έκλεψαν την παράσταση στο Falani Run

197

Το Falani Run επέστρεψε σήμερα, μετά από αναγκαστική αναβολή λόγω της πανδημίας και στέφθηκε με επιτυχία καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή τόσο από τους κατοίκους της Φαλάνης, που συμμετείχαν οικογενειακά στους τρεις δρομικούς αγώνες, απόστασης, 21,1χλμ, 5χλμ, και 1χλμ(παιδικός αγώνας), όσο και από δρομείς από άλλες περιοχές της χώρας.

Την παράσταση έκλεψαν τα άτομα με αναπηρία που προηγήθηκαν του παιδικού αγώνα καθώς και οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Φαλάνης, όπου κρατούσαν πανό με σύνθημα την κατασκευή νέου σχολείου, μετά τις ζημιές που υπέστη το πέτρινο σχολείο από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.


Σημαντική η προσφορά των εθελοντών, όπως και η παρουσία της μπάντας από το Βόλο, που εμψύχωνε τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να τερματίσουν.


Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία της Φαλάνης και τη διοργάνωση των αγώνων είχε ο Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης με την στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της περιφέρειας Θεσσαλίας , του Συλλόγου Αιμοδοτών Φαλάνης, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, των Σχολείων της Φαλάνης και των τοπικών φορέων της Φαλάνης.

Πηγή: ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here