Μάσκες πολλαπλών χρήσεων προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

210

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Τις μάσκες παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κος Γούλας Απόστολος ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, καθώς και ο ταμίας του συλλόγου κος Γκέτσιος Κων/νος .
Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ παρόν ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους .
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here