Μανούσος Μανουσάκης: Βρέθηκε το βαν με τον εξοπλισμό από το «Κόκκινο Ποτάμι» που εκλάπη έξω από το ξενοδοχείο

109

Ο Μανούσος Μανουσάκης πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open αποκάλυψε πως εκλάπη το φορτηγάκι με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν για τα γυρίσματα της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο σκηνοθέτης έκανε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να δώσει τις πληροφορίες του, προκειμένου να βρεθεί τόσο το βαν, όσο και ο εξοπλισμός.

Η έκκληση αυτή φαίνεται τρόμαξε τους δράστες οι οποίοι μάλλον ήθελαν περισσότερο το αυτοκίνητο παρά το περιεχόμενό του.

Οι δράστες, που πιθανότατα είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν το βαν για την παράνομη διακίνηση μεταναστών,σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός», εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό στην περιοχή Κατράμιο, όπου βρέθηκε και εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς έκαναν καταμέτρηση για να εξακριβώσουν αν και τι έλειπε από τα εξαρτήματα.

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα.

Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος “Άγιος Εφραίμ” και στο πίσω μέρος “Καμπόσος Μεταφορές” και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447», είχε αναφέρει ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Πηγή: govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here