Μανώλης: Απευθυνόμενος στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, «Είστε η ζωντανή ιστορία».

535

Τον σεβασμό του για όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου.

Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την διευθύντρια κ. Πανωραία Τσικλητάρη να απευθύνει χαιρετισμό, ανέφερε: «Καλημέρα και καλή χρονιά. Εύχομαι σ΄ όλους προσωπικά αλλά και στις οικογένειές σας, υγεία, αγάπη και προκοπή.
Ιδιαίτερα σε σας τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας θέλω να γνωρίζεται ότι, είστε κομμάτι της ζωής μας, είστε η ζωντανή ιστορία, είστε αυτοί που συνδέεται το παρελθόν με το παρόν, είστε αυτοί που τη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε ως πολίτες, ως οικογενειάρχες, ως χώρα, βοηθάτε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας να σταθούν στα πόδια τους, και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Για όλα αυτά σας καταθέτω το σεβασμό μου και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να σας χαρίζει χρόνια. Είμαστε πάντα δίπλα σας, να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας και να προσπαθούμε να σας διασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής, να σας κάνουμε να νοιώσετε πιο όμορφα, γιατί σας το οφείλουμε και είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε, εξάλλου σας το χρωστάμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here