Μ. Χρακόπουλος: Οι Έλληνες, κ. Τσίπρα, δεν είναι λωτοφάγοι!

408

«Και με το σημερινό του “σόου” ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η επικοινωνιακή πολιτική. Γι’ αυτήν καταναλώνουν ατελείωτες ώρες και φαιά ουσία. Όλη τους η έγνοια είναι πώς να δημιουργήσουν εντυπώσεις, πώς θα παραπλανήσουν. Της παράστασης στην Ιθάκη, που θα ήταν υπερπαραγωγή αν δεν συνέβαινε η τραγωδία στο Μάτι, είχε προηγηθεί αυτή της “γραβάτας” στο Ζάππειο και η ριμέικ εμφάνιση στο Καστελόριζο. Κοινός παρονομαστής όλων είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ο βιασμός της αλήθειας». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού, καθώς και τους «πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την έξοδο από τα μνημόνια».

Στη δήλωσή του το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας παρέμεινε και αυτή τη φορά πιστός στην γραμμή του ασύστολου ψεύδους και των τεχνητών διχασμών, στη γραμμή που του έδωσε την ευκαιρία να πετύχει το ρεσάλτο του στο καράβι της εξουσίας. Για μια ακόμη φορά μίλησε στους Έλληνες, ως να είναι λαός Λωτοφάγων, καθώς:
• Λησμόνησετις “παχιές” του υποσχέσεις για το σχίσιμο των μνημονίων, για την επιστροφή των συντάξεων, για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για την εκδίωξη των δανειστώνκαιτης “μάνταμΜέρκελ”.
• Αγνόησετο γεγονός ότι η χώρα το 2014 ήταν στο κατώφλι της εξόδου από το μνημόνιο.
• Έδωσε συγχωροχάρτι στον εαυτό του για το τραγικό πρώτο εξάμηνο,όταν,μαζί με τον… Γιάνη, οδήγησαν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την καταστροφή, έκλεισαν τις τράπεζες, επέβαλαν capitalcontrols και την φέσωσαν με πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ.
• Δεν ζήτησε συγγνώμη για το 3οαχρείαστο μνημόνιο, που έχει τη δική του υπογραφή, όπως και του συνεταίρου του κ. Καμμένου, καθώς και την απόλυτη υποταγή και υπακοή του στους πρώην μισητούς τροϊκανούς, οι οποίοι γι’ αυτήν του τηνυποτακτικότηταπίνουννερό στο όνομά του!
• Δενέβγαλε τσιμουδιά για την βαρύτατη φορολογία που φόρτωσε στους πολίτες, και ιδιαίτερα τις πιο δυναμικές παραγωγικές κατηγορίες, όπως τους ελεύθερους επαγγελματίες
και τους αγρότες.
• Αποσιώπησετους βαρύτατους όρους με τους οποίους έχει δεσμεύσει τη χώρα μετά από την δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, για τα υπέρογκαπλεονάσματαμέχρι το 2060, για την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, για τις περικοπέςστις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου, για τις τριμηνιαίες επιθεωρήσεις των ξένων ελεγκτών.
•Ωραιοποίησετη ζοφερή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η ερασιτεχνική και ιδεοληπτική του κυβέρνηση σε κάθε τομέα τουδημοσίουβίου, στην εκπαίδευση, στη δημόσια ασφάλεια, στο μεταναστευτικό.
•Κατέφυγεστο γνωστό τροπάρι της πρώτης φοράς αριστερά, αυτό των απειλών εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων,κατηγορώντας τους για όλα τα αμαρτήματα για να βγει ο ίδιος και η κυβέρνησή του “λάδι”.
Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του, και ευτυχώς για την Ελλάδα, τα επικοινωνιακά παραμύθια της κυβέρνησης δεν τα πιστεύουν πιά ούτε τα παιδιά. Πολύ σύντομα, θα το αντιληφθούν και στις κάλπες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here