Μ. Χαρακόπουλος: “Μετρημένες οι μέρες της κυβέρνησης ό,τι κι αν μηχανευτεί…”

261

«Ζούμε την τελευταία πράξη του δράματος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία,με τα όσα συμβαίνουν με την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η χώρα επισώρευσε τα προηγούμενα χρόνια πολλά δεινά, τα οποία σε λίγο καιρό θα κληθεί να αντιμετωπίσει η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οΚυριάκος Μητσοτάκης. Και ένα από αυτά είναι η έξαρση της εγκληματικότητας και της ανομίας, που εξέθρεψαν οι ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και η παροιμιώδης ανικανότητα των κυβερνώντων της ‘‘πρώτης φορά αριστερά’’και των πρόθυμων συνοδοιπόρων της». Τα παραπάνω τόνισε οτομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλοςμιλώντας στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στο Μοσχάτο.
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καυτηρίασε το γεγονός ότι «η κυβέρνηση, όπως αποδείχθηκε και από τις έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ και τις πρόσφατεςστο Πυροσβεστικό Σώμα, ποδοπατώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας, επιδιώκει να δημιουργήσει ελεγχόμενες καταστάσεις. Δυστυχώς γι’ αυτήν, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, ό,τι και να μηχανευτεί, οι μέρες της είναι μετρημένες».
Κατά την ολομέλεια του Τομέα, τα μέλη τοποθετήθηκαν επί των επίκαιρων θεμάτων, ενώ ο κ. Χαρακόπουλος ευχαρίστησε για τις «δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, από ειδικούς επιστήμονες». Η πρώτη με θέμα«Υβριδικές επιχειρήσεις, παραπληροφόρηση,fakenews»,έγινε απότον κ. ΑθανάσιοΚοσμόπουλο, υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, και η δεύτερη με θέμα «Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στη δημόσια ασφάλεια», έγινε από τονΚαθηγητήτου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ.Λάζαρο Ηλιάδη.
Στην Ολομέλεια παραβρέθηκαν, επίσης,και τοποθετήθηκαν με παρεμβάσεις, οΣυντονιστής του Τομέα, πρώην βουλευτής Τρικάλων, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, καιοΓραμματέας του Τομέα, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here