Λιάγκας σε Κούγια: “Απορώ πώς ταυτίζεστε εσείς με τον Λάκη Λαζόπουλο που είχατε πρόβλημα”

81

Για την υπόθεση της Πάτρας συζήτησαν στο «Πρωινό» την Τετάρτη, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Πάνω στην κουβέντα οι τόνοι ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Λιάγκα ανέβηκαν, όταν ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «Μεταξύ αυτών που προκαταδίκασαν την κυρία κατηγορουμένη είστε κι εσείς κι υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Φέρτε μου μία απόδειξη κ. Κούγια ότι εγώ έχω καταδικάσει την κατηγορουμένη. Τι είναι αυτά που λέτε; Το αρνούμαι αυτό που λέτε. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος, υπάρχει η δημοσιογραφία. Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά που υπερασπίζεστε την κατηγορουμένη έχετε βγει εδώ. Τώρα η κα Δημακοπούλου είναι υπέρ των δικών σας θέσεων. Δεν καταλαβαίνω που έχουμε καταδικάσει. Φέρτε μου μία φορά που εμείς έχουμε πάρει μία καταδικαστική απόφαση ή μία καταδικαστική άποψη.

Είμαι ο πρώτος που από την πρώτη ημέρα -τώρα θα φωνάξω- λέει συνέχεια ότι ελπίζω και εύχομαι καμία μάνα να μην αποδειχθεί ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Καθημερινά το λέω, πριν αναλάβετε εσείς. Μην λέτε ότι καταδικάζουμε ανθρώπους, είναι αστείο. Βγήκε και ο Λαζόπουλος και απορώ πώς ταυτίζεστε εσείς με τον Λάκη Λαζόπουλο που είχατε πρόβλημα. Μη μου τα λέτε αυτά εμένα, σας παρακαλώ πολύ».

«Μη φωνάζεις! Να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος που έχει δίκιο δεν φωνάζει ποτέ» σχολίασε με τη σειρά του ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: fthis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here