Λάθος της εταιρείας ο λογαριασμός ρεύματος που εστάλη σε καταστηματάρχη στην Ελασσόνα

66

Λάθος ήταν ο λογαριασμός ρεύματος ύψους 8100 ευρώ που εστάλη σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Ελασσόνα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει απεργία πείνας. Μετά από την παρέμβαση του βουλευτή Βασίλη Κόκκαλη που έφερε το θέμα στη Βουλή, η εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος επικοινώνησε με τον επαγγελματία και του ανακοίνωσε πως αποκαταστάθηκε ο λάθος εκκαθαριστικός λογαριασμός.

Η οικογένεια εξέδωσε ευχαριστήριο. Αναφέρει τα εξής:
«Η εταιρία βρήκε το λάθος που έγινε και αποκαταστάθηκε τους ευχαριστούμε πολύ επίσης ευχαριστούμε πάντες για την στήριξη όλους τους συναδέλφους μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλαν το πρόβλημα !!!

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Βασίλη Κόκκαλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του σε όλα τα επίπεδα που έφτασε το θέμα στην Βουλή τέτοιους πολιτικούς θέλουμε δίπλα στον απλό πολίτη ..

Σας ευχαριστούμε όλους είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε δεν ζητάμε να μην πληρώνουμε ζητάμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί !!

Η αντίδραση και μαζική κινητοποίηση των φορέων και των ΜΜΕ καθώς και του Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βασίλη Κόκκαλη, που έφερε το θέμα στη Βουλή, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία και ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να τους ανακοινώσουν πως αποκαταστάθηκε ο λάθος εκκαθαριστικός λογαριασμός που εστάλη στην επιχείρηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here