Λαρισαίοι «πόσταραν» φωτογραφίες από μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς

283

Σε πανελλήνιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, συμμετείχε χθες και η Λάρισα.

Συγκεκριμένα, φίλοι της φωτογραφίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του γραφείου «Europe Direct» της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους φωτογραφίζοντας μνημεία μιας διαδρομής με αφετηρία το μνημείο του Ιπποκράτη και τέλος της το Α’ Αρχαίο Θέατρο, τα οποία θα αναρτήσουν στο δίκτυο του «Ιnstagram», όπου εξελίσσεται ο διαγωνισμός.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, και συγκεκριμένα οι καλύτερες φωτογραφίες, των συμμετοχών από όλη την Ελλάδα θα κριθούν από τα «Likes» τα οποία θα καταφέρουν να «πάρουν» στο Ιnstagram : #InstameetGreece.

Οι τρεις φωτογραφίες που θα πάρουν τα περισσότερα “likes” θα βραβευθούν με “goody bag” από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η διαδικασία καταμέτρησης των “likes” ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 13/2/2019 στις 18.00.

H δράση αυτή γίνεται με την πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας-Γαλλικής Πρεσβείας και του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Λάρισας στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here