Λαρισαίοι κωπηλάτες στην “Αργώ” για την τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων – ΦΩΤΟ

544

Ο Βόλος φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα U18 μπάσκετ εφήβων μία μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς έως τις 4/8. Με αφορμή την κορυφαία αυτή εκδήλωση του αθλητισμού η «Αργώ» είχε το δικό της ρόλο στην λαμπερή τελετή έναρξης.

Η «Αργώ», το πλοίο που κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του δήμου Βόλου σε μια προσπάθεια να φέρει στο σήμερα το θρυλικό πλοίο “έκλεψε” για άλλη μία φορά την παράσταση στη τελετή έναρξης.

Σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση συμμετείχαν και Λαρισαίοι, οι εθελοντές του ΟΓΧΗΣΤΟΥ αλλά και κορυφαίοι αθλητές της Λάρισας. Έδωσαν το παρών συμμετέχοντας ως κωπηλάτες και μέλη πληρώματος της Αργούς η οποία πραγματοποίησε μετά από αρκετό καιρό την πρώτη της έξοδο προκειμένου να υποστηρίξει την εκδήλωση της τελετής έναρξης.

Συμμετέχοντες: Ο πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Αποστόλους, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Πιτσιάβα Κατερίνα, οι αθλητές Πιτσιάβας Οδυσσέας, Χονδρονάσιος Νίκος και Γιώργος, οι εθελοντές Παπαγγελής Χριστόφορος, Φυλακτοπούλου Ζωή, Καραλαργιώτου Καλλιόπη, Κατσαρού Αριάδνη.
Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα εθελοντών κωπηλατών του ΟΓΧΗΣΤΟΥ ήταν η συμμετοχή της Λαρισαίας αθλήτριας μεγάλων αποστάσεων κ.Ζουμπελούλη Ελπινίκη καθώς και του ομοσπονδιακού προπονητή της ελληνορωμαϊκής πάλης παίδων κ. Κατσαρού Χρήστου, οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση του κ. Χονδρονάσιου Χάρη να βιώσουν και να συνδράμουν σε αυτή την εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here