Λάρισα: Υπέρ πάντων… η βόλτα

447

Τη στιγμή που η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, οι Λαρισαίοι αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα περιορισμού και απολαμβάνουν αμέριμνοι τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης και στο ποτάμι, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο της φωτογραφίας, στο οποίο διακρίνεται ομάδα νεαρών που από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στο ποτάμι και οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή βλέποντας το περιπολικό της αστυνομίας.

Οι συνεχείς εκκλήσεις, ο θάνατος που έχει σκορπίσει σε όλη την Ευρώπη, οι τραγικές εικόνες από το Μπέργκαμο, η μάχη που δίνουν με τη ζωή τους όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, η ζωή των φίλων, των συγγενών και των συμπολιτών τους, των καρκινοπαθών και όλων εκείνων που νοσούν, όπως φαίνεται μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην προσωπική άνεση ορισμένων.

Υπέρ πάντων… η βόλτα, με το ποτάμι χθες να γεμίζει ακόμη μια φορά σαν να πρόκειται για Πρωτομαγιά, με παρέες δύο, τεσσάρων και δέκα ατόμων να συνωστίζονται σε κάθε γωνιά, με κόσμο κάθε ηλικίας, με παιδιά, μπάλες και ποδήλατα, με κάθε είδους πρόσχημα και παράλογη δικαιολογία.

Κατάσταση που όπως καταγγέλλουν στην «Ε» κάτοικοι της περιοχής επαναλαμβάνεται συστηματικά και τις προηγούμενες ημέρες και ζητούν την παρέμβαση του δημάρχου προκειμένου να απαγορευθεί η κυκλοφορία στο ποτάμι και τους γύρω χώρους του πάρκου.

Ανάλογα μέτρα πήρε χθες ο Δήμος Βόλου αποκλείοντας με κόκκινες κορδέλες μεγάλα πάρκα στο κέντρο, αλλά και περιμετρικά, της πόλης. Επίσης το Λιμεναρχείο Βόλου απέκλεισε με κάγκελα την πρόσβαση στον κυματοθραύστη του λιμανιού.

Χ.Β

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here