Λάρισα: Τραυματίσθηκε παιδί σε παιδική χαρά από τις φθορές που προκάλεσαν βάνδαλοι

437

Ο τραυματισμός ενός παιδιού ενώ έπαιζε στην καινούρια παιδική χαρά στο πάρκο Χατζηχαλάρ είναι το αποτέλεσμα πράξεων ασυνείδητων, που βανδάλισαν το εντυπωσιακό «καράβι».

Το παιδί τραυματίσθηκε την περασμένη εβδομάδα, πατώντας στο κενό που προκάλεσε η αφαίρεση ξύλινων τμημάτων του δαπέδου, ξύλα που έσπασαν ή αφαίρεσαν οι βάνδαλοι, την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων πληροφορήθηκε από τρίτους το ατύχημα που είχε το παιδί και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών επισκέφθηκε την παιδική χαρά την περασμένη Παρασκευή για να διαπιστώσει τις φθορές. Μόνο που το Σάββατο κι ενώ εργαζόμενοι του Δήμου βρέθηκαν ξανά στον χώρο για τις επιδιορθώσεις προκειμένου να συνεχισθεί το παιχνίδι των παιδιών με ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι οι βάνδαλοι προχώρησαν σε ακόμη μεγαλύτερες ζημιές, αποξηλώνοντας τη γέφυρα, που συνέδεε τις δύο πλευρές της παιδικής χαράς. Συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων ασφάλισαν ήδη τον χώρο έτσι ώστε να μην επηρεάζεται το παιχνίδι των παιδιών στους υπόλοιπους χώρους, ενώ αναζητείται λύση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here